Publikavimo data: 2024-09-16
Konservuotos skumbrės salotos
Skumbrėje yra nedaug kaulų, ji greitai išverdama, todėl iš jos patogu gaminti bet kokius patiekalus. Ne išimtis ir salotos. Daržovės ir prieskoninės žolelės padės išryškinti žuvies skonio privalumus. Orkaitėje keptos paprikos ir svogūnai užkandžiui papildomai suteiks naudingų savybių. Skumbrėje gausu vitaminų, mineralų ir aminorūgščių. Produktas lengvai virškinamas organizme, o konservavimas leidžia išsaugoti didžiąją dalį naudingųjų produkto savybių.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Paprikas ir svogūnus padalykite į 4 dalis. Sudėkite jas į dubenį, užpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, sudėkite į kepimo indą, pabarstykite žolelėmis. Dėkite į orkaitę ir kepkite 30 minučių. Tada atvėsinkite ir nulupkite paprikas nuo odelės.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Kiaušinius supjaustykite ketvirčiais. Skumbrę sumalkite šakute. Salotinėje sumaišykite keptas paprikas ir svogūnus, sudėkite žuvį ir kiaušinius. Į 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus įpilkite balzaminio padažo, mišinį supilkite į salotas. Išmaišykite.
Kategorijos