Publikavimo data: 2024-09-16
Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos
Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos - tai lengvai pagaminamas ir skanus užkandis, kurio pagrindą sudaro maistinga žuvis ir sultingi pomidorai. Patiekalą papildo kietasis sūris. Galite rinktis parmezano, rusišką, olandišką ar bet kokį kitą. Salotos patiekiamos porcijomis, kremuotos, o tai suteikia patiekalui elegancijos ir puošnumo. Užkandis taip pat yra sveikas: jame yra daug fosforo ir sočiųjų riebalų rūgščių, kurios veiksmingai veikia darbingumą.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Sudėkite žuvies konservus į dubenį ir sutrinkite šakute. Nusausinkite aliejaus perteklių. Sutarkuokite bulves ir kiaušinius vidutine arba stambia tarka, o pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Salotų lapus suplėšykite rankomis, bet nesusmulkinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant kreminės lėkštės dugno sudėkite salotų lapus, tada ant viršaus paskleiskite žuvies konservus. Tada išdėliokite tarkuotas bulves, pomidorus, kiaušinius ir sūrį, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Tada kremus uždenkite maistine plėvele ir 15-20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos