Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos

Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos - tai lengvai pagaminamas ir skanus užkandis, kurio pagrindą sudaro maistinga žuvis ir sultingi pomidorai. Patiekalą papildo kietasis sūris. Galite rinktis parmezano, rusišką, olandišką ar bet kokį kitą. Salotos patiekiamos porcijomis, kremuotos, o tai suteikia patiekalui elegancijos ir puošnumo. Užkandis taip pat yra sveikas: jame yra daug fosforo ir sočiųjų riebalų rūgščių, kurios veiksmingai veikia darbingumą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Sudėkite žuvies konservus į dubenį ir sutrinkite šakute. Nusausinkite aliejaus perteklių. Sutarkuokite bulves ir kiaušinius vidutine arba stambia tarka, o pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Salotų lapus suplėšykite rankomis, bet nesusmulkinkite.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies ir pomidorų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant kreminės lėkštės dugno sudėkite salotų lapus, tada ant viršaus paskleiskite žuvies konservus. Tada išdėliokite tarkuotas bulves, pomidorus, kiaušinius ir sūrį, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Tada kremus uždenkite maistine plėvele ir 15-20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos