Publikavimo data: 2024-09-17
Konservuotos žuvies ir ridikėlių salotos
Salotas su žuvies konservais galima paruošti įvairiais būdais. Paprasčiausias variantas - supjaustyti produktus, sujungti, užpilti aliejumi arba majonezu ir išmaišyti. Sluoksniuotos salotos - variantas tiems, kurie turi šiek tiek daugiau laiko gaminimui. Dažniausiai užkandį gardinkite majonezu, tačiau galite naudoti sviestą, neriebią grietinę, graikišką jogurtą ar garstyčių pagrindo padažą. Žuvies konservai draugauja su įvairiais maisto produktais - daržovėmis, žolelėmis ir net vaisiais.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Konservuotus maisto produktus išimkite iš skardinės ir sudėkite į gilų dubenį. Sutrinkite šakute, bet ne per smulkiai, jei reikia, pašalinkite kauliukus. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, kelis pasilikite patiekimui. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, o žaliąjį svogūną smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotų dubenį sudėkite smulkintus produktus, suberkite konservuotus kukurūzus. Sumaišykite grietinę ir garstyčias, supilkite į salotas, pagal skonį pagardinkite prieskoniais, išmaišykite.
Kategorijos