Publikavimo data: 2024-09-16
Konservuotos žuvies salotos
Konservuotos žuvies salotos - šeimininkių dovana. Jos greitai paruošiamos ir suteikia galimybę eksperimentuoti su produktų sudėtimi. Tinka bet kokie žuvies konservai. Tradiciškai į salotas dedama kiaušinių. Kad salotos būtų ryškesnės ir įgautų papildomo skonio, galite įdėti virtų morkų ir konservuotų kukurūzų. Pirkdami pastaruosius atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą. Vėlyvą rudenį ar žiemą konservuoti džiovinti grūdai, toks produktas pasirodys sausas, su stora odele.
Žingsnis 1
Paruoškite pjaustymą griežinėliais. Supjaustykite morkas ir svogūnus plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite kiaušinius ir žoleles. Keletą petražolių lapelių palikite patiekimui. Smulkiai supjaustykite česnako skilteles arba išspauskite per presą. Sutrinkite žuvies konservus.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite daržovėmis. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite morkas ir svogūnus, kepkite ant vidutinės ugnies apie 2-3 minutes, retkarčiais pamaišydami daržoves. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite produktus ir baigkite gaminti. Žuvies konservus sumaišykite su daržovių užkandžiu, smulkintais kiaušiniais ir petražolėmis, konservuotais kukurūzais ir česnakais. Užpilkite majonezu, įberkite druskos, gerai išmaišykite.
Kategorijos