Konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Konservuotos žuvies salotos

Yra begalė receptų, kaip gaminti patiekalus iš žuvies konservų. Tai greita ir patogu. Kai svečiai jau beldžiasi į duris, o stalas vis dar nepaserviruotas, drąsiai imkitės šio paprasto recepto, pagal kurį salotų paruošimas užtruks ne ilgiau kaip 20 minučių. Sotus žuvies užkandis, papuoštas ryškiu tryniu, džiugins akį ir puikiai tiks bet kokiam, net ir šventiniam renginiui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išimkite rausvąją lašišą ir sairą iš skardinės, perkelkite į lėkštę ir sutrinkite šakute iki vientisos masės. Nusausinkite skysčio perteklių. Sūrį sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Pradėkite dėlioti sluoksnius. Salotinės dugną lengvai patepkite majonezu ir pabarstykite puse svogūnų. Tada sudėkite rausvąją lašišą, pusę sūrio ir aptepkite majonezu. Ant viršaus paskirstykite dalį baltymų, svogūnų, pagal skonį pasūdykite, patepkite majonezu ir paskirstykite sairą. Sudėkite likusį sūrį ir baltymus, aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Konservuotos žuvies salotos Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Kai visi salotų sluoksniai pasiskirstys, paimkite tarkuotus trynius ir gausiai jais apibarstykite patiekalą. Po to salotas pageidautina uždengti maistine plėvele ir 30-40 min. padėti į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos