Publikavimo data: 2024-09-16
Konservuotos žuvies salotos
Yra begalė receptų, kaip gaminti patiekalus iš žuvies konservų. Tai greita ir patogu. Kai svečiai jau beldžiasi į duris, o stalas vis dar nepaserviruotas, drąsiai imkitės šio paprasto recepto, pagal kurį salotų paruošimas užtruks ne ilgiau kaip 20 minučių. Sotus žuvies užkandis, papuoštas ryškiu tryniu, džiugins akį ir puikiai tiks bet kokiam, net ir šventiniam renginiui.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išimkite rausvąją lašišą ir sairą iš skardinės, perkelkite į lėkštę ir sutrinkite šakute iki vientisos masės. Nusausinkite skysčio perteklių. Sūrį sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių.
Žingsnis 2
Pradėkite dėlioti sluoksnius. Salotinės dugną lengvai patepkite majonezu ir pabarstykite puse svogūnų. Tada sudėkite rausvąją lašišą, pusę sūrio ir aptepkite majonezu. Ant viršaus paskirstykite dalį baltymų, svogūnų, pagal skonį pasūdykite, patepkite majonezu ir paskirstykite sairą. Sudėkite likusį sūrį ir baltymus, aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Kai visi salotų sluoksniai pasiskirstys, paimkite tarkuotus trynius ir gausiai jais apibarstykite patiekalą. Po to salotas pageidautina uždengti maistine plėvele ir 30-40 min. padėti į šaldytuvą.
Kategorijos