Konservuotos žuvies salotos be ryžių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Konservuotos žuvies salotos be ryžių

Salotos yra maistingas užkandis, kuris buvo ruošiamas senovėje. Tuo metu patiekalą sudarė daržovės ir žolelės, kurios buvo užpilamos medaus ir acto mišiniu. Vėliau į salotas pradėta dėti mėsos, o XIX a. viena iš užkandžio sudedamųjų dalių tapo žuvis. Dabar žuvies salotos ypač populiarios. Švelnaus tuno salotos yra labai skanus ir maistingas patiekalas, kuris ruošiamas sluoksniais. Paruoštas užkandis pasirodo labai įdomus ir kartu naudingas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos be ryžių Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Kietai virtus kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Tuną sudėkite į dubenį, nuspauskite skysčio perteklių ir šiek tiek išminkykite. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos be ryžių Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant stiklinių dugno sudėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, lengvai aptepkite sluoksnius majonezu. Tada paskirstykite žuvies konservus ir svogūnus. Vėl ištepkite salotas majonezu. Pabaigoje patiekalą gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštas salotas galima patiekti iš karto arba 15-20 minučių įdėti į šaldytuvą, kad geriau įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos