Publikavimo data: 2024-06-24
Konservuotos žuvies salotos greitam maistui
Iš konservuotos žuvies, obuolių ir Pekino kopūstų galima lengvai paruošti salotas. Jas galima paruošti labai greitai. Salotoms pikantiškumo suteikia saldžiarūgštis obuolys. Pekino kopūstai Kinijoje, kuri yra jų tėvynė, žinomi "petsai" pavadinimu. Čia jis auginamas jau apie 5000 metų. Augale gausu ląstelienos, jame beveik nėra kalorijų, todėl jis rekomenduojamas tiems, kurie svajoja numesti svorio. Baltojoje lapų dalyje yra didžioji dalis naudingųjų medžiagų.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pekino kopūstus susmulkinkite trumpomis juostelėmis, obuolį - plonais griežinėliais, svogūną - plonais pusžiedžiais. Tuną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Į salotinę sudėkite tuną, obuolį, svogūną ir kopūstus. Įdėkite česnako skiltelių, užpilkite majonezu. Pagardinkite druska. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos