Publikavimo data: 2024-09-16
Konservuotos žuvies salotos greitam maistui
Lengvas, sveikas ir kartu greitai paruošiamas žuvies salotas galima paruošti kaip užkandį iš švelnaus ir spalvingo tuno. Stenkitės vartoti aukštos kokybės žuvies konservus, kurių galiojimo laikas yra geras. Salotoms galite naudoti ne tik konservus, bet ir šviežią ar šaldytą žuvį, taip pat karštai rūkytą žuvį. Salotoms skirtų produktų proporcijas galima nustatyti savo nuožiūra arba naiviai, nes jų beveik neįmanoma sugadinti.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai kiaušiniai užvirs, virkite juos 10 minučių. Išvirusius kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų. Nulupkite kiaušinius nuo lukštų ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite tuną ir kiaušinius, tada kukurūzus ir grybus. Pagardinkite druska, suberkite krapus ir išmaišykite.
Kategorijos