Publikavimo data: 2024-06-23
Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis
Bulvės salotose su konservuota žuvimi sumažina žuvies riebumą ir patiekalui suteikia sotumo. Virtos morkos suteikia saldumo, kiaušiniai - tirštumo, o sūris - įdomaus skonio. Švieži svogūnai naudingi organizmui, nes pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir stiprina imuninę sistemą. Rausvojoje lašišoje esanti omega-3 leidžia atkurti odos, plaukų ir nagų struktūrą. Naudingos ir sočios salotos nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Išvirkite daržoves ir kiaušinius salotoms. Sudėkite bulves ir morkas į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant didelės ugnies. Užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes, kol daržovės suminkštės. Kiaušinius virkite 7 minutes ir atvėsinkite šaltame vandenyje. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Bulves ir morkas atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite bulves, morkas, kiaušinius ir rausvąją lašišą. Į jas sudėkite svogūnus ir sūrį. Įdėkite majonezo pagal skonį, druskos, pipirų ir išmaišykite.
Kategorijos