Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis

Bulvės salotose su konservuota žuvimi sumažina žuvies riebumą ir patiekalui suteikia sotumo. Virtos morkos suteikia saldumo, kiaušiniai - tirštumo, o sūris - įdomaus skonio. Švieži svogūnai naudingi organizmui, nes pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir stiprina imuninę sistemą. Rausvojoje lašišoje esanti omega-3 leidžia atkurti odos, plaukų ir nagų struktūrą. Naudingos ir sočios salotos nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 1
Išvirkite daržoves ir kiaušinius salotoms. Sudėkite bulves ir morkas į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant didelės ugnies. Užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes, kol daržovės suminkštės. Kiaušinius virkite 7 minutes ir atvėsinkite šaltame vandenyje. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Bulves ir morkas atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite bulves, morkas, kiaušinius ir rausvąją lašišą. Į jas sudėkite svogūnus ir sūrį. Įdėkite majonezo pagal skonį, druskos, pipirų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos