Publikavimo data: 2024-06-23
Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis ir kiaušiniais
Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis ir kiaušiniais - dažnas svečias ant italų stalo. Vietos virtuvės šefai mieliau renkasi užkandį su tunu, saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis ir alyvuogėmis. Biudžetingesnė patiekalo versija yra su konservuota rausvąja lašiša. Bulvės yra universali daržovė, rodanti draugiškumą daugeliui produktų. Jose yra daugiau kaip 10 vitaminų, 18 aminorūgščių ir 6 mineralinės medžiagos. Dauguma jų išlieka, jei bulves verdate puode su striuke.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Bulves ir kiaušinius supjaustykite maždaug 7 mm storio kubeliais. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute arba supjaustykite mažais gabalėliais. Alyvuoges palikite sveikas.
Žingsnis 2
Sudėkite ir pagardinkite salotas. Į salotų dubenį sudėkite bulves ir kiaušinius, pridėkite rausvąją lašišą ir alyvuoges. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite, tada apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos