Publikavimo data: 2024-06-24
Konservuotos žuvies salotos su bulvėmis ir suluguni
Konservuotos žuvies salotos - nebrangus patiekalas, tinkantis ir kukliems šeimos pietums, ir gausiam šventiniam stalui. Tokioms salotoms naudojami žuvies konservai aliejuje arba savo sultyse. Žuvies pomidorų padaže geriau nenaudoti, nes tai ne tiek pusgaminis, kiek paruoštas vartoti užkandis, turintis daug prieskonių ir skonių, kurie užgožia visus kitus. Žuvies konservai dera su daugeliu populiarių salotų ingredientų, įskaitant bulves.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Supjaustykite agurką kubeliais. Smulkiai supjaustykite suluguni. Stambiai supjaustykite salotų lapus. Nusausinkite žuvies konservus, išimkite kaulus ir rankomis atskirkite į pluoštus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite bulves, agurkus, sūrį "Suluguni" ir salotų lapus. Įpilkite augalinio aliejaus, sojų padažo ir citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos