Publikavimo data: 2024-06-24
Konservuotos žuvies salotos su kiaušiniais ir bulvėmis
Šiose salotose dera paprasti ir skanūs ingredientai, kurie puikiai dera tarpusavyje. Agurkas suteikia salotoms gaivumo, o svogūnas - pikantiškumo. Dėl kiaušinių ir žuvies šis patiekalas tampa sotus. Jei norite, šviežius agurkus galite pakeisti marinuotais. Rinkitės bulves, turinčias mažai krakmolo (10-13 %). Svarbu, kad jos neišvirtų ir salotose išlaikytų formą.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Bulves sutarkuokite tarka. Žuvį susmulkinkite šakute. Išimkite kaulus. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Atskirkite baltymus nuo trynių, juos smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą. Dugną patepkite majonezu, kad apatinis sluoksnis gerai suliptų ir nesubyrėtų. Tada salotas išdėliokite tokiais sluoksniais: bulvės, žuvis, agurkai, tryniai, baltymai. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Prieš patiekdami nuimkite formavimo žiedą.
Kategorijos