Publikavimo data: 2024-06-23
Konservuotos žuvies salotos su kiaušiniais ir ryžiais
Šaldytuve esantys virti ryžiai, kiaušiniai ir skardinė konservuotos sairos - puiki priežastis paruošti sočias salotas, kurios drąsiai gali pretenduoti tapti pagrindiniu patiekalu. Tradiciškai salotos gardinamos majonezu, pakeitus padažą graikišku jogurtu sumažės kalorijų. Jei vietoj baltųjų ryžių imsite ruduosius ryžius, salotoms suteiksite šiek tiek saldoką skonį su riešutų natomis. Paskutiniu akordu taps šviežia kalendra - šiek tiek aitri, pikantiška ir neįprastai kvapni.
Žingsnis 1
Atlikite pjaustymą. Susmulkinkite kalendrą, nedidelį kiekį žolelių atidėkite patiekimui. Kiaušinius susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite sardinę.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Žuvies konservus perkelkite į salotinę. Sudėkite svogūnus, kiaušinius ir ryžius, pasūdykite ir pagardinkite majonezu.
Kategorijos