Konservuotos žuvies salotos su krabų lazdelėmis ir kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Konservuotos žuvies salotos su krabų lazdelėmis ir kiaušiniu

Sočios ir kvapnios salotos su krabų lazdelėmis ir žuvies konservais tinka ir šventiniam stalui, ir įprastai vakarienei. Šios salotos sluoksniuojamos torto formos sluoksniais naudojant apvalią kepimo formą. Taip patiektos salotos atrodo tvarkingai ir patraukliai. Vienas iš pagrindinių ingredientų yra žuvies konservai, šiuo atveju - sardinės. Salotoms galima naudoti ir kitas žuvis: tuną, upėtakį, rausvąją lašišą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su krabų lazdelėmis ir kiaušiniu Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinį ir ryžius. Ryžius užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite, užvirinkite ir virkite apie 10 minučių, kol suminkštės. Į puodą su vandeniu įmuškite kiaušinį, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirus virkite 10 minučių. Po to perliekite šaltu vandeniu. Kiaušinį nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su krabų lazdelėmis ir kiaušiniu Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į lėkštės vidurį įdėkite apvalią formą ir uždėkite pirmą sluoksnį ryžių, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Sluoksnį aptepkite majonezu. Tada išdėliokite konservus ir aptepkite majonezu. Ant konservų dėkite svogūnus, tada sūrį, tada krabų lazdeles, viską ištepkite majonezu. Paruoštas salotas apibarstykite tarkuotu kiaušiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos