Publikavimo data: 2024-09-17
Konservuotos žuvies salotos su obuoliais
Menkių kepenys yra delikatesas, kuriame yra daug sveikų ir saugių omega-3 riebalų. Dėl teigiamo poveikio nervų sistemai jos dar vadinamos "smegenų maistu". Polinesotieji riebalai greitai oksiduojasi termiškai apdorojant, todėl jų turinčius maisto produktus geriau ruošti šviežius. Pavyzdžiui, galite pasigaminti maistingų konservuotos žuvies salotų su obuoliu. Menkės kepenėlės kartu su vaisiais ir daržovėmis gaunasi labai skanios.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Bulves užpilkite šaltu vandeniu. Druska. Išvirusias virkite 15-20 minučių. Atvėsinkite. Nuimkite odelę, sutarkuokite ant tarkos.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Užvirinkite vandenį, sudėkite kiaušinius. Virkite 10 minučių. Atvėsinkite, nulupkite. Supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Paruoškite konservuotų žuvų salotų su obuoliais. Menkės kepenėles sutrinkite šakute, sudėkite į plokščią serviravimo lėkštę. Ant viršaus išdėliokite bulves. Pagardinkite pipirais. Apšlakstykite majonezu. Sudėkite agurkus. Vėl apšlakstykite majonezu. Išdėliokite obuolius, aptepkite majonezu. Aptepkite kiaušinius. Užpilkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite sūrio.
Kategorijos