Publikavimo data: 2024-03-24
Konservuotos žuvies salotos su skrebučiais
Šis receptas skirtas tiems, kurie paprastai turi mažai laiko maisto gaminimui. Žuvies salotos su ruginiais džiūvėsėliais - skanus ir sotus patiekalas, kuris papuoš bet kokį kasdienį ir šventinį stalą. Salotų paprastumo paslaptis ta, kad beveik visi sąraše esantys produktai jau yra paruošti ir jų nereikia papildomai apdoroti. Belieka tik atidaryti konservuotus ingredientus ir viską sujungti vienoje lėkštėje.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atidarykite šprotų skardinę, sudėkite ją į salotinę ir sutrinkite šakute. Žuvų taukus užpilkite džiūvėsėliais. Atidarykite pupelių ir kukurūzų konservus. Atskirkite ingredientus atskirai vieną nuo kito ir nusausinkite juos sietelyje.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite visus ingredientus į dubenį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite džiūvėsėlių, jei norite, nemaišydami su visa salotų mase, kad jie išliktų traškūs.
Kategorijos