Konservuotos žuvies salotos su skrebučiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Konservuotos žuvies salotos su skrebučiais

Šis receptas skirtas tiems, kurie paprastai turi mažai laiko maisto gaminimui. Žuvies salotos su ruginiais džiūvėsėliais - skanus ir sotus patiekalas, kuris papuoš bet kokį kasdienį ir šventinį stalą. Salotų paprastumo paslaptis ta, kad beveik visi sąraše esantys produktai jau yra paruošti ir jų nereikia papildomai apdoroti. Belieka tik atidaryti konservuotus ingredientus ir viską sujungti vienoje lėkštėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su skrebučiais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atidarykite šprotų skardinę, sudėkite ją į salotinę ir sutrinkite šakute. Žuvų taukus užpilkite džiūvėsėliais. Atidarykite pupelių ir kukurūzų konservus. Atskirkite ingredientus atskirai vieną nuo kito ir nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su skrebučiais Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite visus ingredientus į dubenį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite džiūvėsėlių, jei norite, nemaišydami su visa salotų mase, kad jie išliktų traškūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos