Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis

Salotos iš žuvies konservų ruošiamos iš paprastų produktų, o jos tokios skanios, kad ant stalo gali būti patiekiamos ne tik darbo dienomis, bet ir švenčių dienomis. Bulvės ir vištų kiaušiniai yra sotus užkandis, agurkai suteikia gaivumo, o sardinės dalijasi savo skoniu ir aromatu. Salotoms tiks ir švieži, ir marinuoti agurkai, o sardines galima pakeisti bet kokiais kitais žuvies konservais. Bulves išvirkite su lupenomis, lupenos padeda išsaugoti naudingąsias daržovių savybes.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Supjaustykite bulves, agurkus ir vištienos kiaušinius mažais kubeliais ir sudėkite juos į salotinę. Sardinę sutrinkite šakute ir sudėkite prie daržovių.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis Žingsnis 2
Puoškite salotas. Dubenėlyje sumaišykite majonezą su aliejumi iš konservų, supilkite padažą, įpilkite druskos ir pipirų į salotas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos