Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis

Salotos iš žuvies konservų ruošiamos iš paprastų produktų, o jos tokios skanios, kad ant stalo gali būti patiekiamos ne tik darbo dienomis, bet ir švenčių dienomis. Bulvės ir vištų kiaušiniai yra sotus užkandis, agurkai suteikia gaivumo, o sardinės dalijasi savo skoniu ir aromatu. Salotoms tiks ir švieži, ir marinuoti agurkai, o sardines galima pakeisti bet kokiais kitais žuvies konservais. Bulves išvirkite su lupenomis, lupenos padeda išsaugoti naudingąsias daržovių savybes.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Supjaustykite bulves, agurkus ir vištienos kiaušinius mažais kubeliais ir sudėkite juos į salotinę. Sardinę sutrinkite šakute ir sudėkite prie daržovių.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis Žingsnis 2
Puoškite salotas. Dubenėlyje sumaišykite majonezą su aliejumi iš konservų, supilkite padažą, įpilkite druskos ir pipirų į salotas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos