Publikavimo data: 2024-09-17
Konservuotos žuvies salotos su šviežiais agurkais ir bulvėmis
Salotos iš žuvies konservų ruošiamos iš paprastų produktų, o jos tokios skanios, kad ant stalo gali būti patiekiamos ne tik darbo dienomis, bet ir švenčių dienomis. Bulvės ir vištų kiaušiniai yra sotus užkandis, agurkai suteikia gaivumo, o sardinės dalijasi savo skoniu ir aromatu. Salotoms tiks ir švieži, ir marinuoti agurkai, o sardines galima pakeisti bet kokiais kitais žuvies konservais. Bulves išvirkite su lupenomis, lupenos padeda išsaugoti naudingąsias daržovių savybes.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Supjaustykite bulves, agurkus ir vištienos kiaušinius mažais kubeliais ir sudėkite juos į salotinę. Sardinę sutrinkite šakute ir sudėkite prie daržovių.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Dubenėlyje sumaišykite majonezą su aliejumi iš konservų, supilkite padažą, įpilkite druskos ir pipirų į salotas ir išmaišykite.
Kategorijos