Konservuotos žuvies salotos su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Konservuotos žuvies salotos su svogūnais

Tunų konservai yra labai patogus produktas. Jis gerai laikomas be šaldymo, iš karto paruoštas vartojimui ir yra puikus daugelio patiekalų ingredientas. Salotos su konservuota žuvimi ir svogūnais bus lengvas ir originalus užkandis pietums ar vakarienei. Švelnus ir neįprastas konservuoto tuno, Pekino kopūstų ir traškių raudonųjų svogūnų derinys patiks jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Išvirkite kiaušinius. Įdėkite juos į puodą su šaltu vandeniu, vandens turi būti dvigubai daugiau nei kiaušinių. Įberkite pusę arbatinio šaukštelio druskos. Palaukite, kol vanduo užvirs. Po to sumažinkite ugnį ir virkite burbuliuojančiame vandenyje 5 minutes. Tada kiaušinius sudėkite į šaltą vandenį ir leiskite jiems atvėsti. Tuo tarpu svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Tuną sutrinkite šakute. Kopūstą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kopūstus, žuvį, svogūnus ir kiaušinius. Pridėkite konservuotų kukurūzų. Padažui atskirame dubenyje sumaišykite majonezą ir garstyčias. Salotas užpilkite padažu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos