Publikavimo data: 2024-06-23
Konservuotos žuvies salotos su svogūnais
Tunų konservai yra labai patogus produktas. Jis gerai laikomas be šaldymo, iš karto paruoštas vartojimui ir yra puikus daugelio patiekalų ingredientas. Salotos su konservuota žuvimi ir svogūnais bus lengvas ir originalus užkandis pietums ar vakarienei. Švelnus ir neįprastas konservuoto tuno, Pekino kopūstų ir traškių raudonųjų svogūnų derinys patiks jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Išvirkite kiaušinius. Įdėkite juos į puodą su šaltu vandeniu, vandens turi būti dvigubai daugiau nei kiaušinių. Įberkite pusę arbatinio šaukštelio druskos. Palaukite, kol vanduo užvirs. Po to sumažinkite ugnį ir virkite burbuliuojančiame vandenyje 5 minutes. Tada kiaušinius sudėkite į šaltą vandenį ir leiskite jiems atvėsti. Tuo tarpu svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Tuną sutrinkite šakute. Kopūstą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kopūstus, žuvį, svogūnus ir kiaušinius. Pridėkite konservuotų kukurūzų. Padažui atskirame dubenyje sumaišykite majonezą ir garstyčias. Salotas užpilkite padažu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos