Konservuotos žuvies salotos su žirneliais ir kiaušiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Konservuotos žuvies salotos su žirneliais ir kiaušiniais

Augaliniai baltymai yra ne mažiau naudingi nei gyvūniniai. Jie padeda pašalinti toksinus ir normalizuoti cukraus kiekį kraujyje, taip užkirsdami kelią daugeliui sunkių ligų. Vienas iš augalinių baltymų kiekio rekordininkų yra žirniai. Labai skanios pupelės gaunamos kaip įvairių patiekalų dalis. Pietums ar vakarienei galite pasigaminti sočias daug baltymų turinčias konservuotos žuvies salotas su žirniais ir kiaušiniais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos žuvies salotos su žirneliais ir kiaušiniais Žingsnis 1
Pasigaminkite omleto blyną. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos. Įpilkite pieno, suplakite. Įkaitinkite keptuvę, supilkite kiaušinių masę. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Konservuotos žuvies salotos su žirneliais ir kiaušiniais Žingsnis 2
Paruoškite konservuotų žuvų salotų su žirneliais ir kiaušiniais. Sudėkite žuvies konservus į dubenį ir šiek tiek sutrinkite šakute. Omletą supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais ir pridėkite prie žuvies. Supilkite žirnelius, žaliuosius svogūnus, pagardinkite majonezu. Išmaišykite. Salotas sudėkite į serviravimo lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos