Publikavimo data: 2024-05-19
Konservuotų bulvių pyragas
Žuvis ir bulvės - klasikinis derinys. Šie produktai ne tik tradiciškai patiekiami kaip pagrindinis patiekalas, bet ir dažnai naudojami pyragų įdarams gaminti. Pyrago su žuvies ir bulvių konservais receptai nėra sudėtingi, nes vienas iš produktų jau yra paruoštas naudoti. Tešlą pyragui galima ruošti mielinę, sluoksniuotos tešlos arba pilstomąją. Su pastaruoju yra mažiausiai vargo, nes visi ingredientai paprasčiausiai sumaišomi. Galite naudoti bet kokius konservuotus maisto produktus.
Žingsnis 1
Pereikite prie įdaro tešlos ruošimo. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, sodą, druską ir gerai išmaišykite. Sudėkite grietinę ir majonezą ir vėl išmaišykite. Suberkite miltus, kruopščiai išminkykite, tešla turi būti pasidengusi burbuliukais ir padidėjusi.
Žingsnis 2
Supjaustykite maisto produktus ir paruoškite įdarą. Skumbrę susmulkinkite šakute. Sudėkite kiaušinius ir skumbrę, įpilkite šiek tiek aliejaus iš žuvies konservų, kad būtų sultingesnė, išmaišykite.
Žingsnis 3
Surinkite pyragą. Ištepkite formą augaliniu aliejumi, įdėkite pusę tešlos, vienu sluoksniu paskleiskite pusę bulvių. Paskleiskite kiaušinio ir žuvies įdarą. Ant viršaus sudėkite likusias bulves. Supilkite likusią tešlą.
Žingsnis 4
Iškepkite pyragą. Įdėkite pyrago formą į orkaitę ir kepkite 45 minutes, kol taps auksinės spalvos. Išjunkite orkaitę ir leiskite pyragui pastovėti 10-15 minučių.
Kategorijos