Konservuotų lydekų salotų receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Konservuotų lydekų salotų receptas

Konservuotos rausvosios lašišos salotos yra tradicinis rusų stalo patiekalas. Tokias salotas galite paruošti šventei kaip užkandį arba be progos pasimėgauti savimi. Dėl ryžių ir žuvies sudėties patiekalas gaunasi labai sotus, todėl jo pakanka ilgam numalšinti alkį. Ypatingo žavesio salotoms suteiks citrinos rūgštelė ir traškūs švieži agurkai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotų lydekų salotų receptas Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustytus svogūnus užpilkite citrinos sultimis, pagardinkite pipirais ir lengvai išmaišykite. Leiskite svogūnams mirkti apie 10-12 minučių, kad sugertų citrinos rūgštelę. Įkaitintoje keptuvėje 5 min. pakepinkite tarkuotas morkas ir perkelkite į atskirą indą. Išimkite rausvąją lašišą iš skardinės ir sutrinkite šakute, nusausinkite skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Konservuotų lydekų salotų receptas Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Plokščiame lėkštėje pradėkite dėlioti salotų sluoksnius. Pirmiausia sudėkite virtus ryžius, pasūdykite ir aptepkite majonezu, tada paskleiskite žuvį ir vėl užtepkite majonezo. Išdėliokite svogūną, prieš tai nusunkę citrinos sultis, ir morkas. Paskutinį kartą ištepkite majonezu ir sudėkite agurkų ir krapų mišinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos