Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine

Tokio neįprasto derinio tikrai dar nesate bandę, bulvių košė iš konservuotų žirnelių, morkų ir grietinės nustebins net tikrą gurmaną. Tokioje tyrėje yra tik 110 kcal. Be to, morkos kartu su grietine yra gerai virškinamos, aprūpina organizmą mums reikalingais vitaminais. Šis patiekalas suteiks žvalumo ir energijos, turėtumėte jį išbandyti! Patiekite šią bulvių košę ant šventinio stalo, svečiai bus maloniai nustebinti ir įvertins jūsų kulinarinius sugebėjimus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine Žingsnis 2
Žirnius ir morkas sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine Žingsnis 3
Nusausinkite vandens perteklių. Susmulkinkite žirnelius ir morkas trintuvu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine Žingsnis 4
Į paruoštą tyrę įpilkite šiek tiek grietinės ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos