Publikavimo data: 2025-08-20
Konservuotų žirnelių ir morkų košė su grietine
Tokio neįprasto derinio tikrai dar nesate bandę, bulvių košė iš konservuotų žirnelių, morkų ir grietinės nustebins net tikrą gurmaną. Tokioje tyrėje yra tik 110 kcal. Be to, morkos kartu su grietine yra gerai virškinamos, aprūpina organizmą mums reikalingais vitaminais. Šis patiekalas suteiks žvalumo ir energijos, turėtumėte jį išbandyti! Patiekite šią bulvių košę ant šventinio stalo, svečiai bus maloniai nustebinti ir įvertins jūsų kulinarinius sugebėjimus.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Žirnius ir morkas sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Nusausinkite vandens perteklių. Susmulkinkite žirnelius ir morkas trintuvu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į paruoštą tyrę įpilkite šiek tiek grietinės ir gerai išmaišykite.
Kategorijos