Konservuotų žuvies salotų klasikinis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Konservuotų žuvies salotų klasikinis receptas

Šios klasikinės salotos iš žuvies konservų padės per bet kokias atostogas, kai nėra noro ilgai ieškoti naujo recepto. Daugelis žmonių šį patiekalą žino "Mimozos" pavadinimu. Šias sluoksniuotas salotas geriau išdėlioti skaidraus stiklo inde, kad galėtumėte įvertinti jų grožį. Būtinai leiskite jai užsistovėti šaldytuve 3 valandas, kad salotos gerai įsigertų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotų žuvies salotų klasikinis receptas Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Tuną sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite bulves ir svogūnus. Morkas sutarkuokite stambia tarka, o trynius ir baltymus - atskirai smulkia tarka.

Žingsnis 2

Konservuotų žuvies salotų klasikinis receptas Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę dėkite sluoksnius tuno, svogūnų, bulvių, morkų ir baltymų, kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska ir aptepkite majonezu. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuotus trynius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos