Publikavimo data: 2024-09-16
Konservuotų žuvies salotų klasikinis receptas
Šios klasikinės salotos iš žuvies konservų padės per bet kokias atostogas, kai nėra noro ilgai ieškoti naujo recepto. Daugelis žmonių šį patiekalą žino "Mimozos" pavadinimu. Šias sluoksniuotas salotas geriau išdėlioti skaidraus stiklo inde, kad galėtumėte įvertinti jų grožį. Būtinai leiskite jai užsistovėti šaldytuve 3 valandas, kad salotos gerai įsigertų.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Tuną sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite bulves ir svogūnus. Morkas sutarkuokite stambia tarka, o trynius ir baltymus - atskirai smulkia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę dėkite sluoksnius tuno, svogūnų, bulvių, morkų ir baltymų, kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska ir aptepkite majonezu. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuotus trynius.
Kategorijos