Publikavimo data: 2024-03-26
Kopūstai su grybais
Keptuvėje troškinti kopūstai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Vieni deda mėsos, kiti - grybų. Derinant produktus atsiranda naujų skonių. Su skirtingų rūšių grybais kopūstai būna skirtingo skonio. Subtiliausią skonį pasieksite patiekalui naudodami ir šviežius, ir šaldytus grybus.
Žingsnis 1
Apkepkite daržoves ir grybus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite grybus. Toliau kepkite 30 minučių. Atskiroje keptuvėje 7-10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pomidorų pastą atskieskite 2/3 puodelio vandens. Sumaišykite su krapais ir petražolėmis, cukrumi, kalendra, laurais, druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite kopūstus. Smulkiai supjaustytus kopūstus sumaišykite su svogūnais ir morkomis. Nuolat maišydami troškinkite apie 20 minučių. Įmaišykite kepintus grybus. Dar 5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies. Patiekalą užpilkite padažu. Troškinkite dar 15 minučių, kol kopūstai suminkštės.
Kategorijos