Kopūstai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kopūstai su grybais

Keptuvėje troškinti kopūstai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Vieni deda mėsos, kiti - grybų. Derinant produktus atsiranda naujų skonių. Su skirtingų rūšių grybais kopūstai būna skirtingo skonio. Subtiliausią skonį pasieksite patiekalui naudodami ir šviežius, ir šaldytus grybus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstai su grybais Žingsnis 1
Apkepkite daržoves ir grybus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite grybus. Toliau kepkite 30 minučių. Atskiroje keptuvėje 7-10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Kopūstai su grybais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pomidorų pastą atskieskite 2/3 puodelio vandens. Sumaišykite su krapais ir petražolėmis, cukrumi, kalendra, laurais, druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kopūstai su grybais Žingsnis 3
Paruoškite kopūstus. Smulkiai supjaustytus kopūstus sumaišykite su svogūnais ir morkomis. Nuolat maišydami troškinkite apie 20 minučių. Įmaišykite kepintus grybus. Dar 5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies. Patiekalą užpilkite padažu. Troškinkite dar 15 minučių, kol kopūstai suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos