Publikavimo data: 2024-06-16
Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje
Kopūstai su grybais, troškinti ghee, būna neįtikėtinai skanūs ir aromatingi. O kiek daug naudos turi šis patiekalas! Jis puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos, svarbiausia - reguliuoti aliejaus kiekį.
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite grybus, morkas ir svogūnus. Kopūstus susmulkinkite patogiu būdu, pavyzdžiui, sutarkuokite specialia trintuve.
Žingsnis 2
Į nepridegančią keptuvę sudėkite sviestą ir leiskite jam ištirpti, nereikia jo kaitinti.
Žingsnis 3
Svogūnus ir grybus sudėkite ant vidutinės ugnies. Retkarčiais pamaišykite, kad greičiau išgaruotų grybų sultys.
Žingsnis 4
Kai sultys išgaruos, sudėkite morkas prie grybų ir maišydami kepkite apie 5-7 minutes. Leiskite daržovėms šiek tiek paruduoti.
Žingsnis 5
Tada sudėkite kopūstus, druską ir pipirus, įdėkite lauro lapą. Išmaišykite, sumažinkite ugnį iki minimalios ir puodą uždenkite dangčiu.
Žingsnis 6
Kas 3-4 minutes atidarykite dangtį ir pamaišykite kopūstus. Daržoves troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 7
Pabarstykite patiekalą žolelėmis ir išjunkite ugnį.
Kategorijos