Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje

Kopūstai su grybais, troškinti ghee, būna neįtikėtinai skanūs ir aromatingi. O kiek daug naudos turi šis patiekalas! Jis puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos, svarbiausia - reguliuoti aliejaus kiekį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
35 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite grybus, morkas ir svogūnus. Kopūstus susmulkinkite patogiu būdu, pavyzdžiui, sutarkuokite specialia trintuve.

Žingsnis 2

Į nepridegančią keptuvę sudėkite sviestą ir leiskite jam ištirpti, nereikia jo kaitinti.

Žingsnis 3

Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje Žingsnis 3
Svogūnus ir grybus sudėkite ant vidutinės ugnies. Retkarčiais pamaišykite, kad greičiau išgaruotų grybų sultys.

Žingsnis 4

Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje Žingsnis 4
Kai sultys išgaruos, sudėkite morkas prie grybų ir maišydami kepkite apie 5-7 minutes. Leiskite daržovėms šiek tiek paruduoti.

Žingsnis 5

Kopūstai su grybais, troškinti ghee aliejuje Žingsnis 5
Tada sudėkite kopūstus, druską ir pipirus, įdėkite lauro lapą. Išmaišykite, sumažinkite ugnį iki minimalios ir puodą uždenkite dangčiu.

Žingsnis 6

Kas 3-4 minutes atidarykite dangtį ir pamaišykite kopūstus. Daržoves troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 7

Pabarstykite patiekalą žolelėmis ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos