Kopūstai su malta mėsa ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu

Šis patiekalas paruošiamas labai greitai. Sveikos daržovės ir mėsa yra tai, ko jums reikia!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite dideliais 2 cm pločio apskritimais.

Žingsnis 2

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 2
Kopūstus sudėkite į stiklinį indą. Viršų pagardinkite trupučiu druskos.

Žingsnis 3

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 3
Paruoškite faršą. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 4
Ant kopūstų sudėkite maltą mėsą ir tolygiai paskirstykite šaukštu.

Žingsnis 5

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 6

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 6
Ant maltos mėsos pabarstykite sūrio. Kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 7

Kopūstai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 7
Išimkite iš orkaitės ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos