Publikavimo data: 2024-01-06
Kopūstų blynai receptas
Jei norite lengvai ir greitai paruošti patiekalą, o šaldytuve yra tik baltagūžių kopūstų, kopūstų blynai bus puiki išeitis. Kopūstai yra labai sveika daržovė, iš organizmo šalinanti vandens perteklių, gerinanti odos kokybę ir net padedanti nuo nemigos. Taigi, blyneliai iš jo pasirodys ne tik skanūs, bet ir naudingi. Be to, receptas idealiai tinka ir tiems, kurie stebi savo figūrą.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą, nulupkite svogūną ir česnaką, nuplaukite kopūstus ir prieskonines žoleles.
Žingsnis 2
Kopūstus susmulkinkite ir pasūdykite.Patrinkite kopūstus, kad išsiskirtų sultys, ir palikite 10 minučių pastovėti, tada nuspauskite skystį.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 4
Į kopūstus suberkite susmulkintą svogūną, česnaką ir žoleles, kiaušinius, miltus, druską ir pipirus. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir šaukštu dėkite blynus. Kepkite maždaug po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Dėkite draniki į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!
Žingsnis 7
Patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis. Grietinę patiekite puodelyje.
Kategorijos