Kopūstų ir konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kopūstų ir konservuotos žuvies salotos

Pagrindinis šio recepto privalumas - tekstūrų kontrastas. Traškios šviežios daržovės ir minkšti žuvies konservai, sujungti į vieną patiekalą, suteikia tikrą gastronominį malonumą. Galite naudoti bet kokius žuvies konservus - savo sultyse arba aliejuje. Paprastai naudojami baltagūžiai kopūstai, tačiau juos galite pakeisti Pekino kopūstais. Salotų privalumas tas, kad daržovės nėra termiškai apdorojamos ir išlaiko visas naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Pasirūpinkite daržovėmis. Susmulkinkite kopūstą iki 3 cm ilgio juostelėmis. Pagardinkite trupučiu druskos ir sutrinkite rankomis, kol išsiskirs sultys. Morkas susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Žaliuosius svogūnus ir saliero stiebą susmulkinkite ne per stambiai. Nedidelį kiekį žalumynų atidėkite patiekimui.

Žingsnis 2

Kopūstų ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Padalykite sardines mažais gabalėliais ir sudėkite į salotinę. Sudėkite kopūstus, morkas, žaliuosius svogūnus ir saliero stiebą. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Jei reikia, įberkite druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos