Kopūstų ir sūrio pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kopūstų ir sūrio pyragas

Kopūstų ir sūrio pyragą galima kepti ne tik orkaitėje, bet ir keptuvėje. Tai idealus variantas tiems, kurie nori kepimui sugaišti kuo mažiau laiko ir pamaitinti savo artimuosius. Įdarui geriau imti jauną kopūstą, jis greitai iškepa, ir naudoti kietųjų veislių sūrį. Visas kopūstų pyrago gaminimo procesas užtruks ne ilgiau kaip valandą, o technologija lengvai pasitarnaus šeimininkėms, net ir turinčioms minimalių kulinarinių įgūdžių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų ir sūrio pyragas Žingsnis 1
Paruoškite daržovių pagrindą pyragui. Kopūstus sudėkite į gilų dubenį, lengvai suspauskite rankomis, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Į mišinį sudėkite svogūnus ir sūrį, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kopūstų ir sūrio pyragas Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus. Į mišinį nuolat maišydami supilkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais. Toliau maišykite, kad įsimaišytų žolelės.

Žingsnis 3

Kopūstų ir sūrio pyragas Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Keptuvę patepkite aliejumi, įkaitinkite, sudėkite tešlą, išlyginkite. Kepkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Tada plačiu plokščiu indu apverskite pyragą į kitą pusę. Kepkite 10 minučių. Išjunkite kaitrą ir palikite pyragą 5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos