Publikavimo data: 2024-05-25
Kopūstų ir sūrio pyragas
Kopūstų ir sūrio pyragą galima kepti ne tik orkaitėje, bet ir keptuvėje. Tai idealus variantas tiems, kurie nori kepimui sugaišti kuo mažiau laiko ir pamaitinti savo artimuosius. Įdarui geriau imti jauną kopūstą, jis greitai iškepa, ir naudoti kietųjų veislių sūrį. Visas kopūstų pyrago gaminimo procesas užtruks ne ilgiau kaip valandą, o technologija lengvai pasitarnaus šeimininkėms, net ir turinčioms minimalių kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Paruoškite daržovių pagrindą pyragui. Kopūstus sudėkite į gilų dubenį, lengvai suspauskite rankomis, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Į mišinį sudėkite svogūnus ir sūrį, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus. Į mišinį nuolat maišydami supilkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais. Toliau maišykite, kad įsimaišytų žolelės.
Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Keptuvę patepkite aliejumi, įkaitinkite, sudėkite tešlą, išlyginkite. Kepkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Tada plačiu plokščiu indu apverskite pyragą į kitą pusę. Kepkite 10 minučių. Išjunkite kaitrą ir palikite pyragą 5 minutes pastovėti.
Kategorijos