Publikavimo data: 2025-08-19
Kopūstų pietūs pagal ypatingą receptą
Man labai patinka šis receptas, paprastai valgau šį patiekalą kiniškomis lazdelėmis ir įsivaizduoju, kad esu kažkur Korėjoje. Patariu visiems pasigaminti šį patiekalą.
Žingsnis 1
Pirmiausia supjaustome vištieną, svarbiausia ją supjaustyti ilgais gabalėliais, kad būtų lengviau valgyti.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ant įkaitintos keptuvės ir įjunkite maksimalią galią.
Žingsnis 4
Kopūstus supjaustykite labai smulkiai.
Žingsnis 5
Mėsą sūdome, nepagailėkite druskos, nes kopūstai jos daug suvalgys.
Žingsnis 6
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Pirmiausia morkas nulupkite ir supjaustykite apskritimais, o tada šiaudeliais.
Žingsnis 8
Pagardinkite vištieną firminiais prieskoniais.
Žingsnis 9
Į vištieną, kuri jau šiek tiek apkepė, sudėkite kopūstus.
Žingsnis 10
Į ją taip pat dedame svogūnų ir morkų.
Žingsnis 11
O svarbiausias dalykas šiame recepte yra pomidorų pasta, kuri pakeičia visą patiekalo skonį.
Žingsnis 12
Ant viršaus pabarstome pestrelių, turime jų užšaldytų nuo vasaros.
Kategorijos