Publikavimo data: 2025-08-17
Kopūstų pyragas
Receptas yra labai paprastas ir greitas, nes prieš tai nereikia nieko daryti su kopūstais. Kopūstai būna minkšti ir skanūs.
Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite ir gerai sutrinkite.
Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite kopūstus.
Žingsnis 3
Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant viršaus uždėkite sviesto griežinėlių.
Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite iš anksto išvirtus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius.
Žingsnis 5
Sumaišykite kiaušinius, majonezą, grietinę ir druską. Suberkite kepimo miltelius ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 6
Po truputį suberkite miltus ir išmaišykite. Tešla neturi būti per tiršta.
Žingsnis 7
Ant įdaro tolygiai supilkite ir paskirstykite tešlą.
Žingsnis 8
Siųskite į įkaitintą orkaitę 180 °C temperatūroje 40 minučių. Kepkite, kol atsiras auksinė plutelė.
Kategorijos