Kopūstų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kopūstų pyragas

Receptas yra labai paprastas ir greitas, nes prieš tai nereikia nieko daryti su kopūstais. Kopūstai būna minkšti ir skanūs.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
23 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite ir gerai sutrinkite.

Žingsnis 2

Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite kopūstus.

Žingsnis 3

Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant viršaus uždėkite sviesto griežinėlių.

Žingsnis 4

Kopūstų pyragas Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite iš anksto išvirtus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius.

Žingsnis 5

Kopūstų pyragas Žingsnis 5
Sumaišykite kiaušinius, majonezą, grietinę ir druską. Suberkite kepimo miltelius ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 6

Po truputį suberkite miltus ir išmaišykite. Tešla neturi būti per tiršta.

Žingsnis 7

Kopūstų pyragas Žingsnis 7
Ant įdaro tolygiai supilkite ir paskirstykite tešlą.

Žingsnis 8

Kopūstų pyragas Žingsnis 8
Siųskite į įkaitintą orkaitę 180 °C temperatūroje 40 minučių. Kepkite, kol atsiras auksinė plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos