Publikavimo data: 2025-08-20
Kopūstų pyragas
Visi mėgsta pyragus ir prisimena šį skonį iš vaikystės. Kopūstų pyragas yra universalus patiekalas: su juo galima gerti arbatą pusryčiams arba pasiimti į iškylą vietoj sumuštinių.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus taip, kaip jums patinka.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių. Tada faršą atvėsinkite.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į 4 dalis ir iškočiokite.
Žingsnis 6
Įdarą dėkite ant vienos tešlos pusės, kad galėtumėte uždengti kitą pusę.
Žingsnis 7
Suformuokite pyragėlius ir viršutinį tešlos sluoksnį subadykite šakute. Turėtų būti 4 pyragaičiai.
Žingsnis 8
Pyragus kepkite 170 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių, kol paruduos. Likus 5 minutėms iki kepimo pradžios pyragų viršų patepkite sviestu.
Kategorijos