Kopūstų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kopūstų pyragas

Visi mėgsta pyragus ir prisimena šį skonį iš vaikystės. Kopūstų pyragas yra universalus patiekalas: su juo galima gerti arbatą pusryčiams arba pasiimti į iškylą vietoj sumuštinių.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus taip, kaip jums patinka.

Žingsnis 2

Kopūstų pyragas Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Kopūstų pyragas Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Kopūstų pyragas Žingsnis 4
Pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių. Tada faršą atvėsinkite.

Žingsnis 5

Kopūstų pyragas Žingsnis 5
Padalykite tešlą į 4 dalis ir iškočiokite.

Žingsnis 6

Kopūstų pyragas Žingsnis 6
Įdarą dėkite ant vienos tešlos pusės, kad galėtumėte uždengti kitą pusę.

Žingsnis 7

Kopūstų pyragas Žingsnis 7
Suformuokite pyragėlius ir viršutinį tešlos sluoksnį subadykite šakute. Turėtų būti 4 pyragaičiai.

Žingsnis 8

Kopūstų pyragas Žingsnis 8
Pyragus kepkite 170 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių, kol paruduos. Likus 5 minutėms iki kepimo pradžios pyragų viršų patepkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos