Publikavimo data: 2024-05-19
Kopūstų pyragas keptuvėje
Naminės tešlos gamyba yra gana paprastas procesas. Jei tešlą išminkysite kartu su įdaru ir iškepsite keptuvėje, greitai ir labai skaniai pagaminsite pyragą be orkaitės. Svarbiausia prieš kepimą gerai išsijoti miltus ir pasirinkti šviežius ingredientus. Kopūstus rinkitės pagal jų spalvą ir tvirtumą. Kopūsto šerdis turi būti balta, o kopūstas - tvirtas.
Žingsnis 1
Keptuvėje paruoškite kopūstų pyragą. Į dubenį sudėkite paruoštus kopūstus, svogūnus ir sūrį. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, viską išmaišykite. Porcijomis supilkite persijotus miltus. Visus ingredientus kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite pyragą ant viryklės. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite tešlą. Išlyginkite ją šaukštu arba mentele, uždenkite ir kepkite 10-15 min. ant vidutinės ugnies. Tada apverskite pyragą į kitą pusę ir kepkite apie 15 minučių.
Kategorijos