Kopūstų pyragas keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kopūstų pyragas keptuvėje

Labai skanus, sotus ir, svarbiausia, sveikas. Šis patiekalas bus geras pasirinkimas vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas keptuvėje Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus ir svogūnus. Pasūdykite ir išminkykite rankomis. Taip jis taps minkštesnis ir geriau susigers.

Žingsnis 2

Kopūstų pyragas keptuvėje Žingsnis 2
Į kopūstus įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kopūstų pyragas keptuvėje Žingsnis 3
Persijokite miltus ir suberkite juos į kiaušinių ir kopūstų masę. Viską išmaišykite iki vientisos masės

Žingsnis 4

Kopūstų pyragas keptuvėje Žingsnis 4
Keptuvę patepkite sviestu ir supilkite ant pyrago. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 5

Kopūstų pyragas keptuvėje Žingsnis 5
Kai tik pyragas paruduos, nukelkite nuo ugnies. Nuimkite nuo ugnies ir padėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos