Publikavimo data: 2024-06-22
Kopūstų pyragas pitos duonoje
Kiek pasaulyje yra virėjų, tiek yra ir receptų. Visi jie skirtingi, ir kiekvienas gamina taip, kaip jam patinka. Ir aš pasidalysiu su jumis pyrago receptu, kuris mane pavergė. Norint pasigaminti skanų maistą, nebūtina išleisti daug laiko ir pinigų.
Žingsnis 1
Įdarui kopūstus supjaustykite šiaudeliais, svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 2 min. kepkite svogūną, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 3
Tada sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite 2 minutes, suberkite smulkintus kopūstus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, įberkite paprikos ir kepkite ant didelės ugnies 5 minutes.
Žingsnis 4
Išvirkite 3 kiaušinius, supjaustykite juos kubeliais ir sudėkite į kopūstus, išmaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 5
Į kepimo formą (mano 19x24 cm dydžio) išdėliokite 2 lakštus pitos, tada pusę įdaro.
Žingsnis 6
Vieną pitos lakštą supjaustykite maždaug 5x5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 7
Dubenėlyje šakute suplakite kiaušinį ir kefyrą, pamerkite į šį mišinį pitos riekeles ir dėkite ant įdaro.
Žingsnis 8
Ant viršaus užtepkite likusį įdarą. Įdarą uždenkite pitos duona.
Žingsnis 9
Užpilkite kefyru.
Žingsnis 10
Ant viršaus sudėkite sviesto gabalėlius.
Žingsnis 11
Įdėkite formą į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos