Kopūstų pyragas pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kopūstų pyragas pitos duonoje

Kiek pasaulyje yra virėjų, tiek yra ir receptų. Visi jie skirtingi, ir kiekvienas gamina taip, kaip jam patinka. Ir aš pasidalysiu su jumis pyrago receptu, kuris mane pavergė. Norint pasigaminti skanų maistą, nebūtina išleisti daug laiko ir pinigų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarui kopūstus supjaustykite šiaudeliais, svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 2 min. kepkite svogūną, kol jis taps auksinis.

Žingsnis 3

Tada sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite 2 minutes, suberkite smulkintus kopūstus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, įberkite paprikos ir kepkite ant didelės ugnies 5 minutes.

Žingsnis 4

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 4
Išvirkite 3 kiaušinius, supjaustykite juos kubeliais ir sudėkite į kopūstus, išmaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 5

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 5
Į kepimo formą (mano 19x24 cm dydžio) išdėliokite 2 lakštus pitos, tada pusę įdaro.

Žingsnis 6

Vieną pitos lakštą supjaustykite maždaug 5x5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 7

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 7
Dubenėlyje šakute suplakite kiaušinį ir kefyrą, pamerkite į šį mišinį pitos riekeles ir dėkite ant įdaro.

Žingsnis 8

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 8
Ant viršaus užtepkite likusį įdarą. Įdarą uždenkite pitos duona.

Žingsnis 9

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 9
Užpilkite kefyru.

Žingsnis 10

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 10
Ant viršaus sudėkite sviesto gabalėlius.

Žingsnis 11

Kopūstų pyragas pitos duonoje Žingsnis 11
Įdėkite formą į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos