Kopūstų pyragas su grietine ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kopūstų pyragas su grietine ir majonezu

Šeimininkės žino daug kopūstų pyragų receptų. Visi jie skiriasi paruošimo būdu ir laiku, taip pat papildomais ingredientais. Tačiau bet koks kopūstų pyragas yra patiekalas "trumpam", kuriam nereikia brangių produktų. Šis kopūstų pyrago su grietine ir majonezu receptas skiriasi nuo kitų savo lengva ir erdvia tekstūra, taip pat sultingu įdaru. Vietoj svogūnų rinkitės porus - jie suteiks pyragui švelnaus ir saldaus skonio.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas su grietine ir majonezu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite kopūstą, tada sutrinkite jį rankomis, kad išsiskirtų sultys. Smulkiai supjaustykite krapus ir porus. Viską sudėkite į dubenį ir sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Kopūstų pyragas su grietine ir majonezu Žingsnis 2
Paruoškite grietinės tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, kiaušinius ir druską. Suberkite persijotus miltus, tada kepimo miltelius. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Tešla bus blynų konsistencijos. Palikite pastovėti 5 minutes.

Žingsnis 3

Kopūstų pyragas su grietine ir majonezu Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą išklokite pergamentu. Į ją supilkite dalį tešlos. Paimkite dubenį su įdaru, nuspauskite sultis. Išdėliokite daržoves ant tešlos viršaus. Užpilkite likusia tešla. Dėkite į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos