Publikavimo data: 2024-05-25
Kopūstų pyragas su grietine ir majonezu
Šeimininkės žino daug kopūstų pyragų receptų. Visi jie skiriasi paruošimo būdu ir laiku, taip pat papildomais ingredientais. Tačiau bet koks kopūstų pyragas yra patiekalas "trumpam", kuriam nereikia brangių produktų. Šis kopūstų pyrago su grietine ir majonezu receptas skiriasi nuo kitų savo lengva ir erdvia tekstūra, taip pat sultingu įdaru. Vietoj svogūnų rinkitės porus - jie suteiks pyragui švelnaus ir saldaus skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite kopūstą, tada sutrinkite jį rankomis, kad išsiskirtų sultys. Smulkiai supjaustykite krapus ir porus. Viską sudėkite į dubenį ir sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinės tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, kiaušinius ir druską. Suberkite persijotus miltus, tada kepimo miltelius. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Tešla bus blynų konsistencijos. Palikite pastovėti 5 minutes.
Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą išklokite pergamentu. Į ją supilkite dalį tešlos. Paimkite dubenį su įdaru, nuspauskite sultis. Išdėliokite daržoves ant tešlos viršaus. Užpilkite likusia tešla. Dėkite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos