Kopūstų pyragas su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kopūstų pyragas su kefyru

Greitą ir skanų kopūstų pyragą ant kefyro galima paruošti ne tik orkaitėje, bet ir keptuvėje. Šis variantas nėra visiškai klasikinis, tačiau jis idealiai tinka dačai. Kopūstų galima imti bet kokios veislės: baltagūžių, žiedinių kopūstų, brokolių arba Pekino kopūstų. Žiedinius ir brokolinius kopūstus reikėtų iš anksto supjaustyti žiedynais ir išvirti. Kefyras tešlai turėtų būti kambario temperatūros, rauginto pieno produkto riebumas nėra svarbus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
319 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas su kefyru Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Sumaišykite kopūstus, svogūnus ir žaliuosius svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, sudėkite daržoves, uždenkite ir troškinkite 8-12 minučių. Pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kopūstų pyragas su kefyru Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, kefyrą, druską ir kepimo miltelius. Supilkite aliejų, manų kruopas ir miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kopūstų pyragas su kefyru Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Sudėkite daržoves iš keptuvės į tešlą, išmaišykite, kad įdaras tolygiai pasiskirstytų. Sudėkite mišinį į keptuvę, uždenkite dangčiu, įjunkite mažą ugnį ir virkite 30 minučių. Tada atsargiai apverskite pyragą į kitą pusę ir kepkite dar 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos