Publikavimo data: 2024-05-26
Kopūstų pyragas su kiaušiniu ant kefyro
Įdarytus pyragus paruošti yra vienas paprasčiausių būdų. Todėl tai puikus pasirinkimas, jei norite pradžiuginti save ir artimuosius namų kepiniais, o virtuvėje norite praleisti daug pastangų ir laiko. Šiame recepte siūlome jums paruošti paprastą ir skanų pyragą ant kefyro su klasikiniu kopūstų, kiaušinių ir žaliųjų svogūnų įdaru. Išbandykite, jūsų šeima tikrai liks patenkinta ir prašys dar!
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kietai virtus kiaušinius.
Žingsnis 3
Žaliuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite kopūstus, kiaušinius ir žaliuosius svogūnus. Jei reikia, pagardinkite įdarą trupučiu druskos.
Žingsnis 5
Dabar užminkykite tešlą. Giliame dubenyje suplakite du vištų kiaušinius ir supilkite kefyrą. Viską suplakite plaktuvu.
Žingsnis 6
Persijokite miltus. Suberkite džiovintas žoleles, sodą, druską ir cukrų. Viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę. Jei tešla per skysta, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 7
Pyrago formą išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite augaliniu aliejumi. Ant dugno supilkite pusę tešlos.
Žingsnis 8
Ant viršaus užtepkite tolygų įdaro sluoksnį.
Žingsnis 9
Supilkite likusią tešlą ir išlyginkite.
Žingsnis 10
Pašaukite pyragą į orkaitę 40 minučių. Kai jis bus paruoštas, ištraukite, šiek tiek atvėsinkite ir išimkite iš formos.
Žingsnis 11
Kopūstų pyragas ant kefyro paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos