Publikavimo data: 2025-08-17
Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių
Skanus ir sveikas patiekalas žmonėms, alergiškiems kiaušiniams ir kviečiams.
Žingsnis 1
Supilkite sodą į kefyrą ir laukite reakcijos.
Žingsnis 2
Supilkite ryžių miltus ir išmaišykite. Suberkite linų sėmenų miltus, aliejų, druską.
kruopščiai išmaišykite
Žingsnis 3
Pusę mišinio sudėkite į stiklinę formą, iš anksto išteptą augaliniu aliejumi.
Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite faršą. Turiu troškintų kopūstų.
Žingsnis 5
Ant įdaro supilkite kitą pusę tešlos ir pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 6
Po 30 minučių ištraukite pyragą iš orkaitės, patepkite sviestu ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Išimkite iš orkaitės, supjaustykite porcijomis ir išdėliokite ant trijų lėkščių.
Kategorijos