Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių

Skanus ir sveikas patiekalas žmonėms, alergiškiems kiaušiniams ir kviečiams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 1
Supilkite sodą į kefyrą ir laukite reakcijos.

Žingsnis 2

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 2
Supilkite ryžių miltus ir išmaišykite. Suberkite linų sėmenų miltus, aliejų, druską. kruopščiai išmaišykite

Žingsnis 3

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 3
Pusę mišinio sudėkite į stiklinę formą, iš anksto išteptą augaliniu aliejumi.

Žingsnis 4

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite faršą. Turiu troškintų kopūstų.

Žingsnis 5

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 5
Ant įdaro supilkite kitą pusę tešlos ir pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 6

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 6
Po 30 minučių ištraukite pyragą iš orkaitės, patepkite sviestu ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.

Žingsnis 7

Kopūstų pyragas su ryžių ir linų miltais be kiaušinių Žingsnis 7
Išimkite iš orkaitės, supjaustykite porcijomis ir išdėliokite ant trijų lėkščių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos