Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa

Jei šaldytuve liko rūkytos dešros gabalėlių, pagaminkite šį patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite stambiai supjaustytą svogūną.

Žingsnis 2

Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Sudėkite tarkuotas morkas. Maišydami kepkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir rūkytą dešrą.

Žingsnis 4

Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa Žingsnis 4
Po 5 minučių sudėkite kopūstus, išmaišykite, įpilkite šiek tiek verdančio vandens.

Žingsnis 5

Kopūstų troškinys su rūkyta mėsa Žingsnis 5
30 minučių troškinkite uždengę dangčiu, pabaigoje įberkite saldžiosios maltos paprikos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos