Publikavimo data: 2024-06-15
Korėjietiški baklažanai
Aštrūs korėjietiški baklažanai ypač patiks aštraus maisto mėgėjams. Šis pikantiškas užkandis tinka ir šventiniam stalui, ir kasdieniam valgymui. Kiekviena šeimininkė turi savo receptą, todėl yra daugybė šio patiekalo variantų. Siūlome paruošti paprastą ir gardų korėjietiškų baklažanų receptą. Baklažanai yra viena mėgstamiausių virėjų daržovių, iš jų lengva gaminti, o patiekalai gaunasi gardūs. Korėjoje baklažanai yra tradicinis patiekalas, patiekiamas ant kiekvieno stalo.
Žingsnis 1
Baklažanus išilgai supjaustykite plonomis juostelėmis. Kiekvieną jų pagardinkite trupučiu druskos. Aštriąją papriką supjaustykite plonomis ilgomis juostelėmis. Morkas sutarkuokite ilgomis juostelėmis (korėjietiška morkų tarka) arba supjaustykite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnaką - tokiomis pat plonomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Kai keptuvė įkais, sudėkite į ją supjaustytas daržoves. Šiek tiek patroškinkite.
Žingsnis 3
Tada į daržoves sudėkite baklažanus, pabarstykite kalendromis ir įberkite raudonųjų pipirų dribsnių.
Žingsnis 4
Išmaišykite ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Salotas galima patiekti karštas arba šaltas.
Kategorijos