Korėjietiški grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Korėjietiški grybai

Aromatingas ir aštrus užkandis - korėjietiški grybai. Marinuotų grybų receptas labai populiarus korėjiečių virtuvėje, kur įprasta marinuoti beveik viską - nuo žuvies iki daržovių. Korėjietiško stiliaus grybų receptas namuose - tai greitas būdas paruošti pikantiškus grybus, kurie taps šventinio stalo puošmena. Norint grybus pamirkyti prieskoniuose, reikia palaukti 9 valandas. Dėl to gausite sultingus, aštriais prieskoniais pagardintus grybus.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški grybai Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Mažus grybus palikite sveikus, didelius perpjaukite per pusę. Sudėkite grybus į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite ir virkite 10-12 minučių. Nusausinkite per sietelį ir atvėsinkite grybus.

Žingsnis 2

Korėjietiški grybai Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Sausoje keptuvėje paskrudinkite baltųjų sezamų sėklas, kol jos taps auksinės spalvos. Smulkiai sukapokite petražoles. Česnako skiltelę išspauskite per presą. Atskirame dubenyje sumaišykite druską, cukrų, maltus raudonuosius pipirus, kalendrą, sojų padažą, actą ir augalinį aliejų. Išmaišykite, kad visi ingredientai susijungtų. Sudėkite petražoles, česnaką, skrudintas sezamo sėklas.

Žingsnis 3

Korėjietiški grybai Žingsnis 3
Marinuokite grybus. Paimkite gilų dubenį. Į jį supilkite marinatą, sudėkite grybus, įdėkite lauro lapą ir viską gerai išmaišykite. Uždenkite indą dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 8-9 valandoms. Per marinavimo laiką dar porą kartų grybus pamaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos