Korėjietiški kepti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Korėjietiški kepti ryžiai

Korėjietiški kepti ryžiai - tai nuostabus pažįstamo produkto ir kimči, tradicinio korėjietiško patiekalo, gaminamo iš Pekino kopūstų ir prieskonių, derinys. Patiekalas yra maistingas ir labai sveikas, nes kimči sudėtyje yra skaidulinių medžiagų, vitaminų A ir C, taip pat organizmui reikalingų probiotikų ir antioksidantų. Beje, Rusijoje ryžiai buvo žinomi dar pagonybės laikais, nes iš Azijos į Europą ėjo prekybos keliai. Tačiau dideliais kiekiais jie pradėti auginti tik XV amžiuje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški kepti ryžiai Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. 1:2 santykiu užpilkite ryžius vandeniu, užvirinkite ir uždenkite dangčiu. Virkite ryžius ant mažos ugnies, kol suminkštės (10-15 min.).

Žingsnis 2

Korėjietiški kepti ryžiai Žingsnis 2
Kepkite maistą. Į keptuvę įpilkite pusę augalinio aliejaus, sudėkite kimči ir cukrų. Kepkite mišinį 5 minutes. Kai viskas bus paruošta, sudėkite virtus ryžius, kimči sūrymą, druską ir likusį aliejų. Kruopščiai maišydami kepkite ingredientus 20 minučių. Tada supilkite sezamų aliejų ir palikite ant ugnies dar 2 min.

Žingsnis 3

Korėjietiški kepti ryžiai Žingsnis 3
Baigti gaminti. Kitoje keptuvėje iškepkite kiaušinius, sudėkite juos į lėkštę ir uždenkite ryžių ir kopūstų "kepurėle".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos