Publikavimo data: 2024-06-08
Korėjietiški kepti ryžiai
Korėjietiški kepti ryžiai - tai nuostabus pažįstamo produkto ir kimči, tradicinio korėjietiško patiekalo, gaminamo iš Pekino kopūstų ir prieskonių, derinys. Patiekalas yra maistingas ir labai sveikas, nes kimči sudėtyje yra skaidulinių medžiagų, vitaminų A ir C, taip pat organizmui reikalingų probiotikų ir antioksidantų. Beje, Rusijoje ryžiai buvo žinomi dar pagonybės laikais, nes iš Azijos į Europą ėjo prekybos keliai. Tačiau dideliais kiekiais jie pradėti auginti tik XV amžiuje.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. 1:2 santykiu užpilkite ryžius vandeniu, užvirinkite ir uždenkite dangčiu. Virkite ryžius ant mažos ugnies, kol suminkštės (10-15 min.).
Žingsnis 2
Kepkite maistą. Į keptuvę įpilkite pusę augalinio aliejaus, sudėkite kimči ir cukrų. Kepkite mišinį 5 minutes. Kai viskas bus paruošta, sudėkite virtus ryžius, kimči sūrymą, druską ir likusį aliejų. Kruopščiai maišydami kepkite ingredientus 20 minučių. Tada supilkite sezamų aliejų ir palikite ant ugnies dar 2 min.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Kitoje keptuvėje iškepkite kiaušinius, sudėkite juos į lėkštę ir uždenkite ryžių ir kopūstų "kepurėle".
Kategorijos