Publikavimo data: 2024-06-08
Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis
Korėjietiški marinuoti grybai - tai užkandis ir ramybės, ir šventės proga. Jie puikiai tiks ant šventinio stalo kaip savarankiškas užkandis arba tiesiog kaip garnyras prie mėsos ar vištienos.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į vandenį. Užvirę virkite 5 minutes. Nepervirkite!
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite virtus grybus ir pakepintus svogūnus su aliejumi, smulkiai supjaustytais žalumynais, susmulkintomis paprikomis, druska, cukrumi, paprika, aštriaisiais pipirais, juodaisiais pipirais, kalendra, susmulkintu česnaku ir actu.
Žingsnis 4
Viską sumaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 5-6 valandoms. Marinuoti grybai paruošti!
Kategorijos