Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis

Korėjietiški marinuoti grybai - tai užkandis ir ramybės, ir šventės proga. Jie puikiai tiks ant šventinio stalo kaip savarankiškas užkandis arba tiesiog kaip garnyras prie mėsos ar vištienos.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 1
Grybus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į vandenį. Užvirę virkite 5 minutes. Nepervirkite!

Žingsnis 2

Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite aliejuje, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite virtus grybus ir pakepintus svogūnus su aliejumi, smulkiai supjaustytais žalumynais, susmulkintomis paprikomis, druska, cukrumi, paprika, aštriaisiais pipirais, juodaisiais pipirais, kalendra, susmulkintu česnaku ir actu.

Žingsnis 4

Korėjietiški marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 4
Viską sumaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 5-6 valandoms. Marinuoti grybai paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos