Korėjietiškos morkos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Korėjietiškos morkos su grybais

Korėjietiškos morkos neturi nieko bendra su Korėja. Trečiojo dešimtmečio pabaigoje kai kurie korėjiečiai buvo deportuoti į Aziją. Daugelis žmonių atsidūrė nepažįstamoje šalyje ir nepažįstamoje aplinkoje. Paaiškėjo, kad svetimame krašte nebuvo jiems pažįstamų patiekalų, produktų jiems gaminti. Norėdami išgauti patiekalą, skoniu panašų į savo nacionalinį, jie ėmė eksperimentuoti ir gaminti iš turimų produktų. Pekino kopūstus korėjiečiai pakeitė morkomis, t. y. pakeitė pagrindinį ingredientą, tačiau marinatui skirti prieskoniai ir gaminimo technologija liko tie patys.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos su grybais Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, česnaką ir morkas. Sutarkuokite arba supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos su grybais Žingsnis 2
Baklažano griežinėlius 5 minutes blanširuokite vandenyje. Pievagrybius virkite 10 minučių. Sumaišykite visus ingredientus, pagardinkite aliejumi, prieskoniais, įberkite druskos cukraus, acto ir palaikykite 24 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, daržovių salotos, majonezo salotos, pipirų salotos, receptų knyga, salotos su marinuotomis ir raugintomis daržovėmis, paprikų sezonas, agurkų sezonas, žaliasis sezonas, avokadų sezonas, vakarienė, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, daržovių salotos, salotos

Kategorijos