Publikavimo data: 2025-08-20
Korėjietiškos morkos su grybais
Korėjietiškos morkos neturi nieko bendra su Korėja. Trečiojo dešimtmečio pabaigoje kai kurie korėjiečiai buvo deportuoti į Aziją. Daugelis žmonių atsidūrė nepažįstamoje šalyje ir nepažįstamoje aplinkoje. Paaiškėjo, kad svetimame krašte nebuvo jiems pažįstamų patiekalų, produktų jiems gaminti. Norėdami išgauti patiekalą, skoniu panašų į savo nacionalinį, jie ėmė eksperimentuoti ir gaminti iš turimų produktų. Pekino kopūstus korėjiečiai pakeitė morkomis, t. y. pakeitė pagrindinį ingredientą, tačiau marinatui skirti prieskoniai ir gaminimo technologija liko tie patys.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, česnaką ir morkas. Sutarkuokite arba supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Baklažano griežinėlius 5 minutes blanširuokite vandenyje. Pievagrybius virkite 10 minučių. Sumaišykite visus ingredientus, pagardinkite aliejumi, prieskoniais, įberkite druskos cukraus, acto ir palaikykite 24 valandas.
Kategorijos