Publikavimo data: 2025-08-18
Korėjietiškos morkos su skrudintais česnakais
Pati bandžiau gaminti korėjietiškas morkas. Bandymų ir klaidų būdu radau tobulą prieskonių, aštrumo ir morkų kiekio derinį.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite morkų tarka. Galite naudoti specialią tarką, kad morkos būtų ilgos.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus. Kepkite ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą aliejų suberkite džiovintus česnakus ir kepkite 1-2 minutes.
Žingsnis 3
Į tarkuotas morkas suberkite prieskonius, karštą aliejų ir česnaką. Viską gerai išmaišykite šakute.
Žingsnis 4
Uždenkite indą su morkomis dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
Žingsnis 5
Stikliniame inde šaldytuve morkos išsilaikys 5-7 dienas.
Kategorijos