Korėjietiškos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Korėjietiškos žuvies salotos

Hae salotos iš marinuotos žuvies, nors kilusios iš Kinijos, išpopuliarėjo tik Korėjoje. Šios salotos unikalios tuo, kad žuvis termiškai neapdorojama, o tik marinuojama, todėl labai svarbu rinktis šviežią žuvį. Filė turi būti tanki. Paspaudus, įdubimas ant žuvies turėtų išsilyginti. Žuvies skerdena turi būti blizganti, o kvapas neturi būti aštrus. Paruošus salotas, jas reikia kelioms valandoms padėti į vėsią vietą ir leisti joms prisitraukti.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiškos žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Silkę supjaustykite 1 cm storio juostelėmis. Žuvį 3-4 valandas marinuokite acto ir cukraus tirpale. Per šį laiką padėkite ją į šaldytuvą. Supjaustykite svogūnus. Sutarkuokite morkas šiaudeliais.

Žingsnis 2

Korėjietiškos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Lėkštėje sumaišykite marinuotą silkę, morkas, svogūnus. Salotas apšlakstykite augaliniu aliejumi ir įpilkite šiek tiek sojų padažo. Palikite salotas 2 valandas pasimarinuoti vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos