Korėjietiškos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Korėjietiškos žuvies salotos

Hae salotos iš marinuotos žuvies, nors kilusios iš Kinijos, išpopuliarėjo tik Korėjoje. Šios salotos unikalios tuo, kad žuvis termiškai neapdorojama, o tik marinuojama, todėl labai svarbu rinktis šviežią žuvį. Filė turi būti tanki. Paspaudus, įdubimas ant žuvies turėtų išsilyginti. Žuvies skerdena turi būti blizganti, o kvapas neturi būti aštrus. Paruošus salotas, jas reikia kelioms valandoms padėti į vėsią vietą ir leisti joms prisitraukti.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiškos žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Silkę supjaustykite 1 cm storio juostelėmis. Žuvį 3-4 valandas marinuokite acto ir cukraus tirpale. Per šį laiką padėkite ją į šaldytuvą. Supjaustykite svogūnus. Sutarkuokite morkas šiaudeliais.

Žingsnis 2

Korėjietiškos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Lėkštėje sumaišykite marinuotą silkę, morkas, svogūnus. Salotas apšlakstykite augaliniu aliejumi ir įpilkite šiek tiek sojų padažo. Palikite salotas 2 valandas pasimarinuoti vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos