Publikavimo data: 2024-05-25
Košė su avižiniais dribsniais
Manos košė - tai vaikystės skonis. Tai labai sveiki ir lengvai paruošiami pusryčiai. Vos 15 minučių ir karšta, soti košė jau ant stalo. Norėdami paįvairinti gerai pažįstamą patiekalą, siūlome į jį įmaišyti avižinių dribsnių. Taip košė įgaus įdomią tekstūrą ir skonį. O jei košę gaminsite su karvės ar augaliniu pienu, ji taps dar skanesnė. Ypač gera avižinių dribsnių košė su medumi ir riešutais. Išbandykite!
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į ąsotį arba nedidelį puodą ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kai vanduo užvirs, supilkite avižas ir išmaišykite. Virkite avižas ant vidutinės ugnies apie 5 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Tada plona srovele supilkite manų kruopas, nuolat maišydami. Sumažinkite ugnį. Dar 5 minutes virkite manų košę ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Į košę įberkite druskos ir cukraus. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Patiekite košę su gabalėliu sviesto. Gero apetito!
Kategorijos