Košė su avižiniais dribsniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Košė su avižiniais dribsniais

Manos košė - tai vaikystės skonis. Tai labai sveiki ir lengvai paruošiami pusryčiai. Vos 15 minučių ir karšta, soti košė jau ant stalo. Norėdami paįvairinti gerai pažįstamą patiekalą, siūlome į jį įmaišyti avižinių dribsnių. Taip košė įgaus įdomią tekstūrą ir skonį. O jei košę gaminsite su karvės ar augaliniu pienu, ji taps dar skanesnė. Ypač gera avižinių dribsnių košė su medumi ir riešutais. Išbandykite!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.47/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Košė su avižiniais dribsniais Žingsnis 1
Supilkite vandenį į ąsotį arba nedidelį puodą ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Košė su avižiniais dribsniais Žingsnis 2
Kai vanduo užvirs, supilkite avižas ir išmaišykite. Virkite avižas ant vidutinės ugnies apie 5 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Košė su avižiniais dribsniais Žingsnis 3
Tada plona srovele supilkite manų kruopas, nuolat maišydami. Sumažinkite ugnį. Dar 5 minutes virkite manų košę ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Košė su avižiniais dribsniais Žingsnis 4
Į košę įberkite druskos ir cukraus. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Košė su avižiniais dribsniais Žingsnis 5
Patiekite košę su gabalėliu sviesto. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos