Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje

Keptos krabų lazdelės su sūriu - receptas iš naujovių kategorijos. Krabų lazdelės yra paruoštas vartoti produktas ir tradiciškai naudojamas kaip įvairių salotų ir šaltų užkandžių pagrindas. Pažįstamiems patiekalams galite suteikti naują skambesį juos termiškai apdorodami. Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje ruošiamos paprastai ir leidžia keisti produktų skonio derinius. Įdarui geriau naudoti kietąjį sūrį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite sūrio "dangtelį". Sutarkuokite sūrį, įmuškite žalią kiaušinį, įdėkite majonezo, druskos ir prieskonių. Sumaišykite produktus.

Žingsnis 2

Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite suktinukus. Susmulkinkite krabų lazdeles. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sudėkite produktus. Įpilkite majonezo ir išmaišykite. Įdarą dėkite ant pitos paviršiaus, tvirtai susukite. Supjaustykite maždaug 3 cm storio žiedais.

Žingsnis 3

Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio veiksmo. Suktinukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, palikdami tarp jų nedidelį tarpą. Ant viršaus užbarstykite sūrio mišinio. Pašaukite į iki 200 ˚C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Sūrio "kepurė" ant suktinukų turėtų padidėti ir paruduoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos