Publikavimo data: 2024-04-03
Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje
Keptos krabų lazdelės su sūriu - receptas iš naujovių kategorijos. Krabų lazdelės yra paruoštas vartoti produktas ir tradiciškai naudojamas kaip įvairių salotų ir šaltų užkandžių pagrindas. Pažįstamiems patiekalams galite suteikti naują skambesį juos termiškai apdorodami. Krabų lazdelės su sūriu orkaitėje ruošiamos paprastai ir leidžia keisti produktų skonio derinius. Įdarui geriau naudoti kietąjį sūrį.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio "dangtelį". Sutarkuokite sūrį, įmuškite žalią kiaušinį, įdėkite majonezo, druskos ir prieskonių. Sumaišykite produktus.
Žingsnis 2
Paruoškite suktinukus. Susmulkinkite krabų lazdeles. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sudėkite produktus. Įpilkite majonezo ir išmaišykite. Įdarą dėkite ant pitos paviršiaus, tvirtai susukite. Supjaustykite maždaug 3 cm storio žiedais.
Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio veiksmo. Suktinukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, palikdami tarp jų nedidelį tarpą. Ant viršaus užbarstykite sūrio mišinio. Pašaukite į iki 200 ˚C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Sūrio "kepurė" ant suktinukų turėtų padidėti ir paruduoti.
Kategorijos