Publikavimo data: 2024-04-03
Krabų lazdelių suktinukai su sūriu
Krabų lazdelės yra puikus pagrindas kulinariniams eksperimentams. Dažniausiai jos naudojamos salotoms ir užkandžiams ruošti. Krabų lazdelių suktinukai su sūriu patrauks šventės svečių dėmesį bet kokia proga. Užkandžiui sukurti reikalingi produktai yra biudžetiniai. Jų nesunkiai galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Suktinukams, be krabų lazdelių, reikės kiaušinių, česnako ir pusiau kieto sūrio.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą suktinukams. Kiaušinius padalykite į baltymus ir trynius. Juos ištrinkite į skirtingus indus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus baltymus ir sūrį. Pridėkite smulkiai supjaustytų žolelių, išspausto česnako. Užpilkite majonezu, pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pradėkite sukti ritinėlius. Krabų lazdeles minutei įdėkite į dubenį su karštu vandeniu, tada atsargiai išvyniokite. Kiekvieną krabų lazdelę tolygiai aptepkite įdaru, palikdami vieną kraštą laisvą. Kiekvieną suvyniokite į vamzdelį ir padėkite ant lygaus paviršiaus.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinėlius. Kiekvieną pusę pamirkykite majoneze, tada - tarkuotu tryniu. Jei norite, ant paviršiaus pieškite majonezo piešinius.
Kategorijos